Situs web resmi label rekaman Entprima Penerbitan – LC-29932

Entprima Publishing

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima sumerep piyambak minangka duta saka semangat dhuwur tanpa nutup mata marang kasangsaran donya nyata. A tumindak imbangan sing mung bisa sukses karo imbangan tengen antarane extremes. Minangka merek musik, musik mesthi uga dadi perhatian utama. Nanging, kita tansah golek prekara-prekara sing bisa ndhukung tujuan kita.

Sewengi maneh

Alexis Entprima & Horst Grabosch
Pre-save Saiki

Chillout Lounge dening Entprima Penerbitan. Kolaborasi dening Moritz Grabosch lan Horst Grabosch. 12 lagu ing lelampahan ing swasana ati emosi karo judhul seri: "Menehi kula luwih saka sing kaping apik".

Kita nang endi wae ing Amérika Kidul. Wong-wong padha teka bebarengan kanggo pesta kebon karo barbecue lan nari. Kabeh kuwatir dilalekake ing wayah sore.

 

Rilis paling anyar

Hot

Kuba Hope

Kuba Hope

Kuba minangka negara sing ambruk kanthi politik, nanging wong-wong wis njaga martabate. Kanthi bantuan saka Ry Cooder, sing nggawa musisi lawas bali menyang limelight karo project "Buena Vista Social Club", pangarep-arep kanggo ngreksa werna budaya urip ing.

Fanpost Paling Anyar

Hot

Musik Elektronik Eklektik

Musik Elektronik Eklektik

Sawise nggoleki genre utawa istilah sing cocog kanggo produksi musikku sing anyar, aku nemokake ing "eclectic" adjective sing cocog.

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Kosmologi ilmiah lan spiritualitas ora ngelawan. Gagasan babagan ciptaan - saka Gusti Allah - ora bisa teka saka apa-apa.

Enom lawan Tuwa

Enom lawan Tuwa

Konflik ing antarane enom lan tuwa uga diarani konflik generasi. Nanging kenapa dheweke ana? Ayo goleki. Kaping pisanan, ayo ngelingi macem-macem fase urip.

SOPHIE

SOPHIE

Nyuwun pangapunten, SOPHIE, ora cukup wektu urip. Nanging penggemar sampeyan ora bakal lali karo sampeyan, lan wiwit saiki sampeyan duwe penggemar anyar - RIP

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> Entprima Live

Kangge kita duwe proyek rekaman karo yuta muter lan iku dadi luwih Komplek. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi ringkesan lan supaya sampeyan ngerti.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala