Cara Holistik

Entprima

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima ndeleng dhewe minangka duta besar semangat tanpa nutup mripat kasebut menyang penderitaan sing nyata. A tumindak ngimbangi sing mung bisa sukses karo keseimbangan sing tepat antarane ekstrem.

Minangka merek musik, musik uga dadi perhatian utama kita. Nanging, kita terus-terusan ngawasake prekara sing bisa ndhukung sababe.

Situs web iki nuduhake dununge musik pangadeg lan dalang Horst Grabosch. Nanging, kita uga pengin menehi referensi penting menyang situs web duo-pop duo "Entprima Live", Sing bisa dipesen sapa wae kanggo acara pribadi lan umum.

Angin Panas

Entprima Live feat. Entprima Jazz Cosmonauts

Breeze Musim Panas minangka balada sing kepenak babagan sepasang wong tuwa ing pantai nalika musim panas ngelus angin sepoi-sepoi. Dheweke kelingan jaman kepungkur.  Dheweke ora duwe pirang-pirang taun maneh lan melankolis kalorone. Sing isih ana yaiku ngelingake rasa nyeri lan rasa seneng ing jaman biyen - ing antarane rasa syukur lan tangis.

Kolaborasi saka Entprima Live karo Entprima Jazz Cosmonauts. Rasakake swarane Janine Hoffmann sing apik!

Profil Artis

Moods

Entprima Jazz Cosmonauts simbol

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terlip

Alexis Entprima simbol

Alexis Entprima

Mesin Musik Dance

Captain Entprima Logo

Captain Entprima

Adhem & Ngaso

Blogpost Paling Anyar

Hot

Enom lawan Tuwa

Enom lawan Tuwa

Konflik ing antarane enom lan tuwa uga diarani konflik generasi. Nanging kenapa dheweke ana? Ayo goleki. Kaping pisanan, ayo ngelingi macem-macem fase urip.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> https://entprima.de

Saiki kita duwe 4 proyek rekaman kanthi mayuta-yuta dolanan lan perkara luwih kompleks. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi katrangan lan supaya ora dingerteni. Situs web iki ngatasi 3 proyek: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima lan Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala

Cara Nindakake Kita

Warta paling penting diwenehake minangka teaser saka situs web iki menyang jaringan sing kasebut ing ndhuwur, supaya sampeyan bisa milih jaringan sing disenengi kanggo ngetutake. Kanthi link menyang situs web iki, kita menehi kabeh macem-macem basa. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa langganan buletin.