Cara Holistik

Entprima

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima ndeleng dhewe minangka duta besar semangat tanpa nutup mripat kasebut menyang penderitaan sing nyata. A tumindak ngimbangi sing mung bisa sukses karo keseimbangan sing tepat antarane ekstrem.

Minangka merek musik, musik uga dadi perhatian utama kita. Nanging, kita terus-terusan ngawasake prekara sing bisa ndhukung sababe.

Situs web iki nuduhake jagad musik saka pendiri lan dalang Horst Grabosch. Nanging, kita uga pengin nggawe referensi sing misuwur ing situs web tarian kita pop "Entprima Live”, Sing sapa bisa Book kanggo acara pribadi lan umum.

Profil Artis

Moods

Captain Entprima

Hawa & Tenang

Alexis Entprima

Mesin Musik Dance

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terlip

Blogpost Paling Anyar

Hot

Sosial & Streaming

Platform

streaming

Cara melu

Selaras karo tuntutan ing saindenging jagad kita wis ana ing kabeh platform streaming sing ditawakake jaringan penjualan. Kita nyoba tekan kabeh sudhut, nanging gumantung karo kegiatan saka macem-macem layanan.

Kita pengin sinau babagan pilihan regional, nanging kita kudu milih basa kanggo saben lagu, lan ing wektu iki kita nggunakake basa Inggris minangka basa sing paling bisa dingerteni, lan Entprima Live kita uga nggunakake basa Jerman minangka basa ibu. Amarga alat terjemahan kita bisa milih basa asli ing kene, sanajan terjemahan lirik sok rada penasaran.

Media sosial

Cara melu

Mayuta-yuta informasi babagan Internet sing dijaluki perhatian sampeyan. Iki lan tetep keputusane apa lan kepiye nyaring informasi kasebut. Ing kahanan serius ing media sosial, situs web salah ilang pentinge. Semalat, mung minangka sumber panganggit sing bisa ngontrol awake dhewe.

Yen sampeyan wis mutusake EntprimaKarya, situs web iki disaranake minangka sumber kabeh informasi. Siji-sijine pitakonan yaiku kepiye cara golek nalika ana warta saka Entprima. Sampeyan bisa terus nggunakake platform sing sampeyan pilih ing media sosial, amarga kita nuduhake cermin utama ing Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn lan Tumblr.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa ana rekaman nanging akeh prastawa urip. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> https://entprima.de

Saiki kita duwe 4 proyek rekaman kanthi mayuta-yuta dolanan lan perkara luwih kompleks. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi katrangan lan supaya ora dingerteni. Situs web iki ngatasi 3 proyek: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima lan Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala