Cara Holistik

Entprima

Muni ing Cairan - Captain Entprima

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima ndeleng dhewe minangka duta besar semangat tanpa nutup mripat kasebut menyang penderitaan sing nyata. A tumindak ngimbangi sing mung bisa sukses karo keseimbangan sing tepat antarane ekstrem.

Minangka merek musik, musik uga dadi perhatian utama kita. Nanging, kita terus-terusan ngawasake prekara sing bisa ndhukung sababe.

Situs web iki nuduhake dununge musik pangadeg lan dalang Horst Grabosch. Nanging, kita uga pengin menehi referensi penting menyang situs web duo-pop duo "Entprima Live”, Sing bisa dipesen sapa wae kanggo acara pribadi lan umum.

Rilis mbesuk - 4 Desember 2020

Profil Artis

Moods

Entprima Jazz Cosmonauts simbol

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terlip

Alexis Entprima simbol

Alexis Entprima

Mesin Musik Dance

Captain Entprima Logo

Captain Entprima

Adhem & Ngaso

Blogpost Paling Anyar

Hot

Pendekatan Global Kula

Pendekatan Global Kula

Jagad iki wis luwih owah liwat sains lan teknologi tinimbang penjaga jaman biyen sing martakake marang kita.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> https://entprima.de

Saiki kita duwe 4 proyek rekaman kanthi mayuta-yuta dolanan lan perkara luwih kompleks. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi katrangan lan supaya ora dingerteni. Situs web iki ngatasi 3 proyek: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima lan Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala

Cara Nindakake Kita

Warta sing paling penting diwenehake minangka teaser saka situs web iki menyang jaringan sing kasebut ing ndhuwur, dadi sampeyan bisa milih jaringan sing disenengi kanggo ngetutake kita. Kanthi tautan menyang situs web iki, kabeh nawakake multibahasa.

Sampeyan uga bisa langsung lengganan saluran ing dialog Tetep Sambungan. Lengganan newsletter tundhuk kahanan ing ngisor iki:

Aku setuju nampa Entprima buletin babagan "Entprima - Musik & Liyane "kira-kira saben wulan. Aku bisa mbatalake idin kapan wae kanthi gratis kanggo mbesuk ing email sing dakkirim. Sampeyan bakal nemokake informasi lengkap babagan cara ngatasi data lan piranti lunak newsletter MailChimp sing digunakake dening kita ing privasi privasi