Situs web resmi label rekaman Entprima Penerbitan – LC-29932

Entprima Publishing

NEWS

Moods sajarah - Horst Grabosch

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima sumerep piyambak minangka duta saka semangat dhuwur tanpa nutup mata marang kasangsaran donya nyata. A tumindak imbangan sing mung bisa sukses karo imbangan tengen antarane extremes. Minangka merek musik, musik mesthi uga dadi perhatian utama. Nanging, kita tansah golek prekara-prekara sing bisa ndhukung tujuan kita.

Kuda Grabosch

Profil artis anyar kanthi komposisi tematik kanthi jeneng asliku.

Profil Artis

Moods

Entprima Jazz Cosmonauts simbol

Entprima Jazz Cosmonauts

Inspirasi Unlimited

Alexis Entprima simbol

Alexis Entprima

Mesin Musik Dance

Captain Entprima Logo

Captain Entprima

Adhem & Ngaso

Blogpost Paling Anyar

Hot

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Kosmologi ilmiah lan spiritualitas ora ngelawan. Gagasan babagan ciptaan - saka Gusti Allah - ora bisa teka saka apa-apa.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> https://entprima.de

Saiki kita duwe 4 proyek rekaman kanthi mayuta-yuta dolanan lan perkara luwih kompleks. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi katrangan lan supaya ora dingerteni. Situs web iki ngatasi 3 proyek: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima lan Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala