Situs web resmi label rekaman Entprima Penerbitan – LC-29932

Entprima Publishing

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima sumerep piyambak minangka duta saka semangat dhuwur tanpa nutup mata marang kasangsaran donya nyata. A tumindak imbangan sing mung bisa sukses karo imbangan tengen antarane extremes. Minangka merek musik, musik mesthi uga dadi perhatian utama. Nanging, kita tansah golek prekara-prekara sing bisa ndhukung tujuan kita.

online

Martabat wong lanang ora bisa dicekel (Terjemahan judhul Jerman)

Rilis paling anyar

Hot

Die Würde des Menschen imantastbar

Die Würde des Menschen imantastbar

Lagu kasebut nduweni tanda tangan eklektik saka penulis Jerman Horst Grabosch lan judhul kasebut minangka wiwitan saka konstitusi Jerman. Ing gaya khas Grabosch kang, kang nang endi wae antarane tanggung jawab lan ironi, song danceable ninggalake kabeh mbukak minangka adoh minangka sikap mrihatinake. Nanging, solemnity ora jujur ​​saka gerakan wis dirusak sak tenane.

Lampu Lembut

Lampu Lembut

Lampu alus uga madhangi pemandangan ing foto sampul. Tembang kasebut minangka pakurmatan marang alam. Campuran unsur musik narik ati. Ing basis saka house music katon vokal kaya barbershop singing. Unsur ngrungokake gampang uga ngirim salam. Penambahan perkusi nggawe irama omah ilang meh ora bisa dingerteni. Karya eklektik.

Tanah Mistik

Tanah Mistik

Lagu kasebut mbantah kabeh kritéria penilaian saiki babagan lagu pop sing sukses. Meh boten mengkono ing menit pisanan, lan malah ing Course saka song pembangunan musik bisa diatur. Nanging meh ora ana sing "kedadeyan" ing foto sampul, nanging gambar lan musik ninggalake swasana ati sing ambivalen lan tantangan. swasana iki misterius lan kudu fathomed ing luang. Iku ora sensasional! Nanging, alam uga ora tansah sensasional lan isih bisa ninggalake kesan sing langgeng.

Sewengi maneh

Sewengi maneh

Trek tari eklektik anyar dening Horst Grabosch lan entitas musik tari Alexis Entprima. Sampel vokal kaya Barbershop liwat irama dubstep sing meh ora bisa dingerteni nggawe pengalaman nari asli sing anyar - sampeyan kudu ngrungokake lan rumangsa percaya - anyar lan lawas kabeh.

Fanpost Paling Anyar

Hot

Meditasi lan Musik

Meditasi lan Musik

Meditasi tambah akeh digunakake kanthi ora adil minangka label kanggo musik santai saka kabeh jinis, nanging meditasi luwih saka istirahat.

Musik Elektronik Eklektik

Musik Elektronik Eklektik

Sawise nggoleki genre utawa istilah sing cocog kanggo produksi musikku sing anyar, aku nemokake ing "eclectic" adjective sing cocog.

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Gusti Kang Murbeng Dumadi

Kosmologi ilmiah lan spiritualitas ora ngelawan. Gagasan babagan ciptaan - saka Gusti Allah - ora bisa teka saka apa-apa.

Musik sepele bisa mbebayani

Musik sepele bisa mbebayani

Musik kalebu swara teratur, irama lan basa opsional. Kerangka kerja sing loma iki terkadang bisa dikurangi kanthi cenderung nyederhanakake.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> Entprima Live

Kangge kita duwe proyek rekaman karo yuta muter lan iku dadi luwih Komplek. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi ringkesan lan supaya sampeyan ngerti.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala