Cara Holistik

Entprima

Holistik Entprima Minggu Vol. 1

Soulfood

Musik & Liyane

Entprima ndeleng dhewe minangka duta besar semangat tanpa nutup mripat kasebut menyang penderitaan sing nyata. A tumindak ngimbangi sing mung bisa sukses karo keseimbangan sing tepat antarane ekstrem.

Minangka merek musik, musik uga dadi perhatian utama kita. Nanging, kita terus-terusan ngawasake prekara sing bisa ndhukung sababe.

Holistik Entprima minggu

Profil Artis

Moods

Entprima Jazz Cosmonauts simbol

Entprima Jazz Cosmonauts

Inspirasi Unlimited

Alexis Entprima simbol

Alexis Entprima

Mesin Musik Dance

Captain Entprima Logo

Captain Entprima

Adhem & Ngaso

Blogpost Paling Anyar

Hot

Enom lawan Tuwa

Enom lawan Tuwa

Konflik ing antarane enom lan tuwa uga diarani konflik generasi. Nanging kenapa dheweke ana? Ayo goleki. Kaping pisanan, ayo ngelingi macem-macem fase urip.

Pesen saka Editor Kita

"Pembangunan ora mandheg!" Nalika kita miwiti karo Entprima, ana band sing diarani Entprima Live tanpa rekaman nanging akeh acara langsung. Sampeyan bisa ngetutake cara band iki ing situs web dhewe> https://entprima.de

Saiki kita duwe 4 proyek rekaman kanthi mayuta-yuta dolanan lan perkara luwih kompleks. Aku nyoba sing paling apik kanggo menehi katrangan lan supaya ora dingerteni. Situs web iki ngatasi 3 proyek: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima lan Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Penyunting ing Kepala