Entprima Publishing

proudly presents the two lifetime projects by founder Horst Grabosch

#3Musix

Muzikë për 3 disponime ambivalente

Destiny Weaver - Horst Grabosch

#3SIO

Optimizimi individual i 3 sferave

3SIO nga Horst Grabosch

"Qëllimi i jetës është në mes”

Horst Grabosch

Artikujt më të rinj

Blog

Fati Weaver

Fati Weaver

Horst Grabosch vazhdon rrugëtimin e tij tregimtar për gjendjet e shpirtit njerëzor. Këtë herë tema është rasti në formën e fatit. Endëseja e fatit shfaqet si një zonjë e relaksuar në stilin elektro house dhe endje me qejf. Me Alexis Entprima, të gjithë të përfshirët mblidhen së bashku në një atmosferë optimiste dhe të relaksuar në klub. Muzika ka diçka nga stili i vjetër i dëgjimit të lehtë të Bert Kaempfert në të, megjithëse bazohet në stile të zakonshme por luhatëse pop.

Udhëzime dëgjimi për muzikën time

Udhëzime dëgjimi për muzikën time

Muzika është gjithashtu në thelb një formë arti. Të gjitha format e artit kanë degëzime në formën e "artit komercial". Pikturat prodhohen si dekorime muresh për shtëpi dhe muzika shitet gjithashtu si muzikë akustike në sfond për jetën e përditshme. Disa artistë reagojnë ndaj kësaj praktike duke e lidhur një pretendim artistik me këtë qëndrim social. "Pop Art" i Andy Warhol është një shembull i kësaj. Kritikët e artit dhe kuratorët, të cilët supozohet se do të jenë një ndihmë për interpretimin për artdashësit, fillimisht e kanë të vështirë të merren me vepra të tilla, sepse ato janë të lidhura fort me historinë e artit. Kjo është arsyeja pse risitë në art shpesh promovohen nga adhuruesit e artit. Ndaj po ju drejtohem drejtpërdrejt, i dashur artdashës.

Pasi u largove çuditërisht

Pasi u largove çuditërisht

Çfarë i bën emocionet reale? Ju jeni duke dëgjuar një baladë të bukur pop, në të cilën një zë mashtrues femëror vajton për një humbje të trishtuar. Ju jeni prekur sepse ndjeni dhimbjen. Kush është këngëtarja? Si duket krijesa e supozuar delikate? Kush e ka kompozuar këngën? Pyetjeve nuk mund t'u përgjigjemi seriozisht, por rezultati prek dhe kjo është gjëja më e rëndësishme në muzikë. Dhe po, prodhuesi i këtij mozaiku të mrekullueshëm të blloqeve të ndërtimit të shëndoshë, kërkues i shpirtit Horst Grabosch, ka një arsim gjithëpërfshirës muzikor – deri më tani është jashtëzakonisht serioz.

Inteligjenca artificiale (AI) dhe emocionet

Inteligjenca artificiale (AI) dhe emocionet

Përdorimi i inteligjencës artificiale në prodhimin e muzikës është bërë një temë e nxehtë. Në sipërfaqe, bëhet fjalë për ligjin për të drejtën e autorit, por brenda kësaj fshihet akuza se është moralisht e dënueshme për artistët që të përdorin AI në prodhim. Arsyeja e mjaftueshme që një person i interesuar të mbajë qëndrim për këtë. Unë quhem Horst Grabosch dhe unë jam autor librash dhe producent muzikor në Entprima Publishing etiketë.

Përzierje e frutave tropikale

Përzierje e frutave tropikale

Horst Grabosch Alexis Entprima me një pistë të re kërcimi që përsëri shkon në këmbë si dhe në tru. Një pjesë e bririt të lulekuqes, e huazuar nga ditët e Çikagos dhe Blood Sweat and Tears, është në qendër të këngës. Siç do ta prisnit me kompozimet e Grabosch, ka gjithashtu citate të gjera nga blues dhe një paraqitje mysafire nga Opera e Pekinit – të gjitha të formuara në mënyrë perfekte në një pistë shtëpie tropikale.

Bisedoni me mua

Bisedoni me mua

Horst Grabosch vazhdon të shfletojë valën e verës me alter egon e tij Alexis Entprima. Sot mesazhi i tij është “Fol me Mua”, që është gjithmonë më mirë se “Gjuaj mbi mua”. Ashtu si këngët e fundit të verës, është muzikë elektronike dance me nënzhanre gjithmonë të ndryshme, si electro ose Future House në këtë rast. Dhe përsëri Grabosch fton disa të ftuar eklektikë. Në këtë këngë tingëllon një grup rock nga një botë tjetër. Sigurisht që ka një mënyrë tjetër për të qenë i mërzitshëm.

Një mesazh nga Redaktori ynë

"Zhvillimi nuk ndalet!" Kur kemi filluar me Entprima, ishte një bandë e quajtur Entprima Live pa ndonjë regjistrim por shumë ngjarje të drejtpërdrejta. Ju mund ta ndiqni mënyrën e këtij grupi në faqen e tyre të internetit> Entprima Live

Ndërkohë kemi projekte regjistrimi me miliona shfaqje dhe gjërat bëhen më komplekse. Mundohem me të mirën t'ju jap një pasqyrë dhe t'ju mbaj të informuar.

Entprima Jazz Cosmonauts

Horst Grabosch

Kryeredaktor

Entprima Publishing

Klubi i eklektikëve

Më trego më shumë për klubin

Jam dakord të marr buletinin e Klubit të Eklektikëve në baza përafërsisht mujore. Unë mund të revokoj pëlqimin tim në çdo kohë pa pagesë për të ardhmen në çdo email që marr. Do të gjeni informacion të detajuar se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja dhe softuerin e buletinit MailPoet të përdorur nga ne në faqen tonë Politika e privatësisë tonë.

Captain Entprima

Klubi i eklektikëve
Hosted by Horst Grabosch

Opsioni juaj universal i kontaktit për të gjitha qëllimet (tifoz | paraqitje | komunikim). Më shumë opsione kontakti do të gjeni në emailin e mirëseardhjes.

Ne nuk bëjmë spam! Lexoni tonë Politika e privatësisë tonë. për më shumë informacion.