Jalan holistik

Entprima

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima ningali dirina salaku duta besar rohani tanpa nutup panonna kana penderitaan dunya nyata. Hiji kalakuan balancing anu ngan ukur tiasa hasil sareng kasaimbangan anu pas antara ekstrim.

Salaku merek musik, musik tangtosna ogé perhatian urang pusat. Tapi, kami tetep jaga-jaga pikeun hal-hal anu tiasa ngadukung sabab urang.

Halaman wéb ieu nunjukkeun dunya musik pangadeg sareng dalang Horst Grabosch. Nanging, kami ogé hoyong masihan rujukan anu kawéntar kana halaman wéb duo jogét-pop kami "Entprima Live", Saha waé anu tiasa dipesen pikeun acara pribadi sareng umum.

Happyplus Audiofile Rastafari 1971

Entprima Jazz Cosmonauts - Terusan tina séri anu nyamar salaku dokumenter sajarah, tapi langkung ngingetkeun pola émosional lagu atanapi genre musik, sareng nafsirkeunana dina gaya kontemporer. Kabohongan pola émosional teu dikedalkeun dina lirik anu katingalina dokumenter, tapi tanpa ngancurkeun wanda émosional dasar musik. Sacara saran, lagu "No Women, No Cry" dikutip dina hal ieu.

Propil Artis

S. haté

Entprima Jazz Cosmonauts simbul

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terpungut

Alexis Entprima simbul

Alexis Entprima

Mesin Karawitan Cepot

Captain Entprima logo

Captain Entprima

Dingin & Bersantai

Blogpost Anyar

panas

SOPHIE

SOPHIE

Hapunten anu teu terbatas pikeun anjeun, SOPHIE, henteu cekap waktos dina kahirupan. Tapi kipas anjeun moal poho ka anjeun, sareng ti ayeuna anjeun gaduh kipas anyar - RIP

Musik Éléktronik Sanés Gaya!

Musik Éléktronik Sanés Gaya!

Hanjakalna, "musik éléktronik" parantos janten musik pop salaku jinis pedaran gaya. Ieu henteu ngan ukur dasarna salah, tapi ogé ngarusak pandangan sacara gembleng pikeun pamirsa ngora.

Naha Diversity Bingung?

Naha Diversity Bingung?

Anjeun henteu pas saratus persén sareng tren ayeuna, janten anjeun henteu kéngingkeun tahapan anu tos aya

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah

Kumaha Tuturkeun Kami

Warta anu paling penting disayogikeun salaku tukang tina website ieu ka jaringan anu disebatkeun di luhur, ku kituna anjeun tiasa milih jaringan anu dipikaresep pikeun nuturkeun kami. Kalayan numbu ka situs wéb ieu urang nawiskeun sadayana multibasa.

Anjeun ogé tiasa langsung ngalanggan langganan saluran dina dialog Tetep Terhubung. Langganan buletin tunduk kana kaayaan ieu:

Kuring satuju nampi Entprima buletin ngeunaan "Entprima - Musik & Langkung Seueur "sakitar bulanan. Kuring tiasa nyabut idin kuring iraha waé gratis pikeun kapayunna dina e-mail anu kuring nampi. Anjeun bakal mendakan inpormasi lengkep ngeunaan kumaha kami ngatur data anjeun sareng perangkat lunak newsletter MailChimp anu dianggo ku urang di urang kabijakan privasi