Website resmi labél rékaman Entprima Publishing - LC-29932

Entprima hal kaluaran

wartos

Dijieun pikeun menari - Horst Grabosch

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima nilik dirina salaku duta sumanget luhur tanpa nutup panon na kana sangsara dunya nyata. Hiji kalakuan balancing nu ngan bisa suksés kalayan kasaimbangan katuhu antara extremes. Salaku merek musik, musik tangtu ogé perhatian sentral urang. Tapi, urang terus-terusan milarian hal-hal anu tiasa ngadukung tujuan urang.

Kuda Grabosch

Kompilasi Anyar

Kaluaran panganyarna

panas

Fanpost Anyar

panas

Gusti nu pinuh ku

Gusti nu pinuh ku

Kosmologi ilmiah sareng spiritualitas henteu sabalikna. Pamanggih ciptaan - Allah - teu bisa datangna tina nanaon.

Ngora vs Baheula

Ngora vs Baheula

Konflik antara ngora sareng sepuh disebut ogé konflik generasi. Tapi naha aranjeunna aya? Hayu urang tingali éta. Mimiti, hayu urang émut fase kahirupan anu béda.

SOPHIE

SOPHIE

Hapunten anu teu terbatas pikeun anjeun, SOPHIE, henteu cekap waktos dina kahirupan. Tapi kipas anjeun moal poho ka anjeun, sareng ti ayeuna anjeun gaduh kipas anyar - RIP

Musik Éléktronik Sanés Gaya!

Musik Éléktronik Sanés Gaya!

Hanjakalna, "musik éléktronik" parantos janten musik pop salaku jinis pedaran gaya. Ieu henteu ngan ukur dasarna salah, tapi ogé ngarusak pandangan sacara gembleng pikeun pamirsa ngora.

Naha Diversity Bingung?

Naha Diversity Bingung?

Anjeun henteu pas saratus persén sareng tren ayeuna, janten anjeun henteu kéngingkeun tahapan anu tos aya

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah