Jalan holistik

Entprima

Soulfood

Musik & Beuki

Entprima ningali dirina salaku duta besar rohani tanpa nutup panonna kana penderitaan dunya nyata. Hiji kalakuan balancing anu ngan ukur tiasa hasil sareng kasaimbangan anu pas antara ekstrim.

Salaku merek musik, musik tangtosna ogé perhatian urang pusat. Tapi, kami tetep jaga-jaga pikeun hal-hal anu tiasa ngadukung sabab urang.

Website ieu nunjukkeun dunya musik tina pangadeg sareng dalang Horst Grabosch. Nanging, urang ogé bakal resep ngarujuk kana situs web duo tarian-pop urang "Entprima Live”, Anu saha waé tiasa buku pikeun acara pribadi sareng umum.

Propil Artis

S. haté

Captain Entprima

Santai & Tenang

Alexis Entprima

Mesin Karawitan Cepot

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terpungut

Blogpost Anyar

panas

Sosial & Aliran

platform

streaming

Kumaha nuturkeun

Luyu sareng klaim dunya urang kami hadir dina sadaya platform streaming anu ditawarkeun ku jaringan penjualan. Urang cobian ngahontal sadayana juru dunya, tapi gumantung kana kagiatan tina rupa-rupa jasa.

Kami hoyong diajar ngeunaan kahoyong régional, tapi urang kedah milih basa kanggo tiap lagu, sareng dina waktos ayeuna kami nganggo basa Inggris salaku basa anu paling dipikaharti, sareng di Entprima Live kami ogé ngagunakeun basa Jerman salaku basa indung urang. Kusabab alat terjemahan kami tiasa milih basa pituin anjeun di dieu, sanaos terjemahan lirik na kadang rada panasaran.

Media Sosial

Kumaha nuturkeun

Jutaan potongan inpormasi di Internét anu sumpah pikeun perhatian anjeun. Éta sareng tetep kaputusan anjeun naon jeung kumaha anjeun nyaring informasi. Dina cocurrence ka média sosial, situs wéb kaleungitan pentingna. Barina ogé, éta hiji-hijina sumber anu nyeratna tiasa ngontrol nyalira.

Upami anjeun parantos mutuskeun ngiringan EntprimaKarya, website ieu disarankeun salaku sumber sadaya inpormasi. Hiji-hijina patarosan nyaéta pikeun kumaha padahal aya nalika béja aya Entprima. Anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeun platform anu anjeun pilih dina média sosial, sakumaha urang kacakeun tulisan utama dina Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sareng Tumblr.

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan ulah lirén!" Nalika urang mimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rekaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara panutan banda dina halaman wéb sorangan> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah