Website resmi labél rékaman Entprima Publishing - LC-29932

Entprima Publishing

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima nilik dirina salaku duta sumanget luhur tanpa nutup panon na kana sangsara dunya nyata. Hiji kalakuan balancing nu ngan bisa suksés kalayan kasaimbangan katuhu antara extremes. Salaku merek musik, musik tangtu ogé perhatian sentral urang. Tapi, urang terus-terusan milarian hal-hal anu tiasa ngadukung tujuan urang.

Lampu Lembut

Moritz Grabosch & Horst Grabosch
SUKANG AYEUNA

Chillout Lounge ku Entprima Medarkeun. Kolaborasi ku Moritz Grabosch sareng Horst Grabosch. 12 lagu dina lalampahan dina moods émosional kalayan judul séri: "Pasihan abdi langkung seueur waktos anu saé". Séri ieu parantos sakitar 100k spins dina Spotify. Dunya urang kadang misterius. Aya bentang-bentang anu katingalina pikasieuneun, tapi jalma-jalma di daérah ieu ngalaksanakeun kahirupan sapopoé sapertos di tempat sanés. Éta kedah ngajantenkeun urang hina.

 

Kaluaran panganyarna

panas

Kuba Hope

Kuba Hope

Kuba mangrupikeun nagara anu sacara politis, tapi masarakat tetep ngajaga martabatna. Kalayan bantosan Ry Cooder, anu ngajantenkeun musisi lami janten sorotan kalayan proyékna "Buena Vista Social Club", harepan pikeun ngajaga akar budaya hirup.

Fanpost Anyar

panas

Meditasi sareng Musik

Meditasi sareng Musik

Semedi beuki dianggo sacara teu adil salaku labél pikeun musik santai tina sagala jinis, tapi semedi langkung seueur tibatan rélaxasi.

Ékléktik Éléktronik Musik

Ékléktik Éléktronik Musik

Saatos milarian panjang pikeun genre atanapi istilah anu cocog pikeun produksi musik kuring panganyarna, kuring mendakan dina "eclectic" kecap sipat anu cocog.

Pilihan antara naon?

Pilihan antara naon?

Tangtosna, urang ngahukum perang di Ukraina, tapi naon pilihan anu urang gaduh saatos éta?

Gusti nu pinuh ku

Gusti nu pinuh ku

Kosmologi ilmiah sareng spiritualitas henteu sabalikna. Pamanggih ciptaan - Allah - teu bisa datangna tina nanaon.

Ngora vs Baheula

Ngora vs Baheula

Konflik antara ngora sareng sepuh disebut ogé konflik generasi. Tapi naha aranjeunna aya? Hayu urang tingali éta. Mimiti, hayu urang émut fase kahirupan anu béda.

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> Entprima Live

Samentara éta kami boga proyék ngarékam kalawan jutaan muter jeung hal jadi leuwih kompleks. Kuring ngusahakeun anu pangsaéna pikeun masihan anjeun tinjauan sareng tetep anjeun terang.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah