Jalan holistik

Entprima

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima ningali dirina salaku duta besar rohani tanpa nutup panonna kana penderitaan dunya nyata. Hiji kalakuan balancing anu ngan ukur tiasa hasil sareng kasaimbangan anu pas antara ekstrim.

Salaku merek musik, musik tangtosna ogé perhatian urang pusat. Tapi, kami tetep jaga-jaga pikeun hal-hal anu tiasa ngadukung sabab urang.

Halaman wéb ieu nunjukkeun dunya musik pangadeg sareng dalang Horst Grabosch. Nanging, kami ogé hoyong masihan rujukan anu kawéntar kana halaman wéb duo jogét-pop kami "Entprima Live", Saha waé anu tiasa dipesen pikeun acara pribadi sareng umum.

Angin Panas

Entprima Live prestasi Entprima Jazz Cosmonauts

Angin Musim Panas mangrupikeun balada pait ngeunaan pasangan sepuh di pantai nalika usum panas diusapan ku angin sepoi. Aranjeunna nginget-nginget ngeunaan dinten ka tukang.  Aranjeunna henteu gaduh seueur taun deui sareng kalemutan ngaduakeun duanana. Anu tetep aya nyaéta ingetan nyeri sareng kabahagiaan dina kahirupan jaman baheula - antara sukur sareng nangis.

Kolaborasi tina Entprima Live jeung Entprima Jazz Cosmonauts. Ngarasakeun sora éndah Janine Hoffmann!

Propil Artis

S. haté

Entprima Jazz Cosmonauts simbul

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terpungut

Alexis Entprima simbul

Alexis Entprima

Mesin Karawitan Cepot

Captain Entprima logo

Captain Entprima

Dingin & Bersantai

Blogpost Anyar

panas

Ngora vs Baheula

Ngora vs Baheula

Konflik antara ngora sareng sepuh disebut ogé konflik generasi. Tapi naha aranjeunna aya? Hayu urang tingali éta. Mimiti, hayu urang émut fase kahirupan anu béda.

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah

Kumaha Tuturkeun Kami

Warta anu paling penting disayogikeun salaku teaser tina halaman wéb ieu kana jaringan anu parantos didadarkeun di luhur, janten anjeun tiasa milih jaringan anu anjeun pikaresep pikeun nuturkeun kami. Kalayan tautan kana situs wéb ieu kami nawiskeun sadayana nganggo multibasa. Kanggo inpormasi salajengna anjeun tiasa ngalanggan newsletter kami.