Jalan holistik

Entprima

Holistik Entprima Minggu Vol. 1

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima ningali dirina salaku duta besar rohani tanpa nutup panonna kana penderitaan dunya nyata. Hiji kalakuan balancing anu ngan ukur tiasa hasil sareng kasaimbangan anu pas antara ekstrim.

Salaku merek musik, musik tangtosna ogé perhatian urang pusat. Tapi, kami tetep jaga-jaga pikeun hal-hal anu tiasa ngadukung sabab urang.

Holistik Entprima minggu

Propil Artis

S. haté

Entprima Jazz Cosmonauts simbul

Entprima Jazz Cosmonauts

Ilham Unlimited

Alexis Entprima simbul

Alexis Entprima

Mesin Karawitan Cepot

Captain Entprima logo

Captain Entprima

Dingin & Bersantai

Blogpost Anyar

panas

Ngora vs Baheula

Ngora vs Baheula

Konflik antara ngora sareng sepuh disebut ogé konflik generasi. Tapi naha aranjeunna aya? Hayu urang tingali éta. Mimiti, hayu urang émut fase kahirupan anu béda.

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah