Jalan holistik

Entprima

Sora dina cairan - Captain Entprima

Soulfood

Musik & Tambih deui

Entprima ningali dirina salaku duta besar rohani tanpa nutup panonna kana penderitaan dunya nyata. Hiji kalakuan balancing anu ngan ukur tiasa hasil sareng kasaimbangan anu pas antara ekstrim.

Salaku merek musik, musik tangtosna ogé perhatian urang pusat. Tapi, kami tetep jaga-jaga pikeun hal-hal anu tiasa ngadukung sabab urang.

Halaman wéb ieu nunjukkeun dunya musik pangadeg sareng dalang Horst Grabosch. Nanging, kami ogé hoyong masihan rujukan anu kawéntar kana halaman wéb duo jogét-pop kami "Entprima Live”, Saha waé anu tiasa dipesen pikeun acara pribadi sareng umum.

Kaluaran Datang - 4 Désémber 2020

Propil Artis

S. haté

Entprima Jazz Cosmonauts simbul

Entprima Jazz Cosmonauts

Lirik Terpungut

Alexis Entprima simbul

Alexis Entprima

Mesin Karawitan Cepot

Captain Entprima logo

Captain Entprima

Dingin & Bersantai

Blogpost Anyar

panas

Pendekatan Global kuring

Pendekatan Global kuring

Dunya parantos langkung robih ngalangkungan élmu sareng téknologi tibatan penjaga jaman baheula ngahutbah ka urang.

Pesen ti editor kami

"Pangwangunan entong lirén!" Nalika urang dimimitian ku Entprima, aya band anu disebut Entprima Live tanpa rékaman tapi seueur kajadian langsung. Anjeun tiasa nuturkeun cara band ieu dina halaman wéb na nyalira> https://entprima.de

Samentara éta urang gaduh 4 proyék rékaman sareng sajumlah pagelaran sareng hal-hal anu langkung kompleks. Kuring nyobian pangsaéna pikeun masihan gambaran sareng pikeun ngajarkeunana. Situs wéb ieu ngadamel 3 proyék: Entprima Jazz Cosmonauts, Captain Entprima jeung Alexis Entprima.

Entprima Jazz Cosmonauts

Kuda Grabosch

Pangropéa di Lurah

Kumaha Tuturkeun Kami

Warta anu paling penting disayogikeun salaku tukang tina website ieu ka jaringan anu disebatkeun di luhur, ku kituna anjeun tiasa milih jaringan anu dipikaresep pikeun nuturkeun kami. Kalayan numbu ka situs wéb ieu urang nawiskeun sadayana multibasa.

Anjeun ogé tiasa langsung ngalanggan langganan saluran dina dialog Tetep Terhubung. Langganan buletin tunduk kana kaayaan ieu:

Kuring satuju nampi Entprima buletin ngeunaan "Entprima - Musik & Langkung Seueur "sakitar bulanan. Kuring tiasa nyabut idin kuring iraha waé gratis pikeun kapayunna dina e-mail anu kuring nampi. Anjeun bakal mendakan inpormasi lengkep ngeunaan kumaha kami ngatur data anjeun sareng perangkat lunak newsletter MailChimp anu dianggo ku urang di urang kabijakan privasi